باستافلورا
المقادير2كوب دقيق
3/4كوب زبدة
نصف كوب سكر
فانيليا و2بيضة
معلقة صغيرة بيكنج بودر
مربى فراولة
رشة قرفة اختيارى
ذرة ملح
الطريقة
نضرب السكر بالذبدة ثم البيض والفانيليا ثم نصبه على المكونات الجافة (دقيق وملح والبيكنج بودر)
ونلم العجينة دون عجن عشان متنشفش
ونضعها بكيس ونضعها بالثلاجة نصف ساعة
نخرج العجينة ونقسمه اتنين الجزء الاول
نفردها باالصينية ونضع المربى (والقرفة او بدون) وباقى العجين نشكل به شرايط ونزين بها او اشكال كما عملت فروع شجرة واوراق شجروندخلها الفرن في المنتصف من فوق وتحت (النار) على درجة حرارة بسيطة
ايه رايكم
صورة عن قرب
اتمنى وصفتنا تكون عجبتكم
الحمد لله
0 التعليقات:
إرسال تعليق