المقادير
نصف كوب زبدة
2معلقة كبيرة سكر بودرة
بيضة فانيليا
1.5 كوب دقيق
نصف كوب سميد
3معلقة كبيرة جوز هند
ربع معلقة صغيرة مبودر
لدهان الوجه
بيضة وفانيليا
نصف ليمونة
ربع معلقة نسكافيه
الطريقة
نخلط المكونات كلها معا بالعجان او باليد او الكبه
نكور كور صغيرة ونرصها على ورق زبدة مدهونة خفيف زيت
نبصمها بالشوكة
نحضر بيض ومعلقة لبن وفانيليا والنسكافيه وندهن وندخلها الفرن في الرف الوسط على رجة حرارة متوسطة من تحت وفوق
نحضر الشربات كوب ونصف سكر مع كوب ماء ولما يغلى نضيف عصير نصف ليمونة وفانيليا
نبل رموش الست بالشربات وتقدم
تجمل بجوز الهند او فسدق مفروم ناعم او كريز ويقدم بالف هنا
0 التعليقات:
إرسال تعليق