جمبرى
المقادير
1كيلو جمبرى
2بصلة كبيرة
2طماطم كبيرة او 3وسط
4فصوص ثوم كبيرة
ملح وكمون
شطة حسب الرغبة
الطريقة
نغسل الجمبرى ونشق ظهره ونطلع كيس الرمل ونجهز البصل والطماطم جوليان ونفرم الثوم
في اناء على النار نضع زيت ذرة ونضع البصل يتشوح قليلا
نضع الجمبرى ونقلب حتى يتغير لونه
نضيف الطماطم والثوم ونتبل
نتركها من خمس الى عشر دقائق ونطفى
ويقدم الجمبرى مع ارز صيادية وسلطات مثل سلطة الفتوش وسلطة طحينة ومش وبابا غنوج وسلطة خضراء
والكل مشروح في قسم السلطات
ويقدم وبالف هنا
المقادير
1كيلو جمبرى
2بصلة كبيرة
2طماطم كبيرة او 3وسط
4فصوص ثوم كبيرة
ملح وكمون
شطة حسب الرغبة
الطريقة
نغسل الجمبرى ونشق ظهره ونطلع كيس الرمل ونجهز البصل والطماطم جوليان ونفرم الثوم
في اناء على النار نضع زيت ذرة ونضع البصل يتشوح قليلا
نضع الجمبرى ونقلب حتى يتغير لونه
نضيف الطماطم والثوم ونتبل
نتركها من خمس الى عشر دقائق ونطفى
ويقدم الجمبرى مع ارز صيادية وسلطات مثل سلطة الفتوش وسلطة طحينة ومش وبابا غنوج وسلطة خضراء
والكل مشروح في قسم السلطات
ويقدم وبالف هنا
0 التعليقات:
إرسال تعليق