المقادير
نصف كيلو كبدة شرائح
ملح وفلفل
زنجبيل بودر
شطة حسب الرغبة
2فص ثوم كبير
معلقتين صويا صوص
بهارات
ردة
زيت زيتون
الطريقة
نغسل الكبدة ونتبلها بكل التوابل والثوم والصويا صوص ونتركها في التتبيلة ساعة بالثلاجة او اكثر
نضع الجريل على النار ونمسحها بفرشاة بزيت الزيتون ونشوى الكبدة بعد غمسها بالردة من الجانبين جيدا
طعمها خطير جدا لازم تجربوها
الحمد لله
اللهم اجعله بميزان حسناتى يا رب
اتمنى الوصفة تنال اعجابكم
نصف كيلو كبدة شرائح
ملح وفلفل
زنجبيل بودر
شطة حسب الرغبة
2فص ثوم كبير
معلقتين صويا صوص
بهارات
ردة
زيت زيتون
الطريقة
نغسل الكبدة ونتبلها بكل التوابل والثوم والصويا صوص ونتركها في التتبيلة ساعة بالثلاجة او اكثر
نضع الجريل على النار ونمسحها بفرشاة بزيت الزيتون ونشوى الكبدة بعد غمسها بالردة من الجانبين جيدا
طعمها خطير جدا لازم تجربوها
الحمد لله
اللهم اجعله بميزان حسناتى يا رب
اتمنى الوصفة تنال اعجابكم
0 التعليقات:
إرسال تعليق