المقادير
3كوب دقيق
نصف معلقة بيكنج بودر
معلقة صغيرة ملح
معلقة صغيرة سكر
3معلقة زيت عباد الشمس او زبدة
ماء دافئ للعجن
الطريقة
نقلب المكونات الجافة معا
نضيف الزيت والماء حسب العجن وبالعجان او نعجن باليد لمدة 10 دقائق
نكور العجين كور صغيرة ونتركها ترتاح مدة نصف ساعة
ونبدأ بالفرد بالمبينة او النشابة اى اداة فرد عندك
بالشكل دا
ويخبز على الصاج او اى صينية فوق البوتجاز بالشكل دا
شكله حلو اوى ايه رايكم
ويقلب باى معلقة مقصوصة عندك على الجانب الاخر
نكون حضرنا الشاورمة فراخ او لحمة هنا كنت عاملة شاورمة فراخ وعملت فتة شاورمة الفراخ وهتلاقوا الطريقة بالموقع
ونعمل تومية ونبدا حشو سندوتشات الشاورمة
نضع معلقة تومية
ثم نضع شاورمة الفراخ
ونلف وممكن نبصم الساندوتش على الصاج او الجريل بعد دهنه بالزيت ونبصم الساندوتش من الجانبين اى ياخد لون جميل على النار ويقدم بالف هنا
ساندوتشات الشاورمة بعيش التورتيلا الجميل بالف هنا
اتمنى وصفتنا اليوم تكون نالت اعجابكم ولا تنسونى من دعواتكم
اللهم اوجرنا من النار يا رب العالمين واجعله بميزان حسناتنا يا رب
الحمد لله بعدد الحركات والسكون
واستغفر الله لى ولكم
3كوب دقيق
نصف معلقة بيكنج بودر
معلقة صغيرة ملح
معلقة صغيرة سكر
3معلقة زيت عباد الشمس او زبدة
ماء دافئ للعجن
الطريقة
نقلب المكونات الجافة معا
نضيف الزيت والماء حسب العجن وبالعجان او نعجن باليد لمدة 10 دقائق
نكور العجين كور صغيرة ونتركها ترتاح مدة نصف ساعة
ونبدأ بالفرد بالمبينة او النشابة اى اداة فرد عندك
بالشكل دا
ويخبز على الصاج او اى صينية فوق البوتجاز بالشكل دا
شكله حلو اوى ايه رايكم
ويقلب باى معلقة مقصوصة عندك على الجانب الاخر
نكون حضرنا الشاورمة فراخ او لحمة هنا كنت عاملة شاورمة فراخ وعملت فتة شاورمة الفراخ وهتلاقوا الطريقة بالموقع
ونعمل تومية ونبدا حشو سندوتشات الشاورمة
نضع معلقة تومية
ثم نضع شاورمة الفراخ
ونلف وممكن نبصم الساندوتش على الصاج او الجريل بعد دهنه بالزيت ونبصم الساندوتش من الجانبين اى ياخد لون جميل على النار ويقدم بالف هنا
ساندوتشات الشاورمة بعيش التورتيلا الجميل بالف هنا
اتمنى وصفتنا اليوم تكون نالت اعجابكم ولا تنسونى من دعواتكم
اللهم اوجرنا من النار يا رب العالمين واجعله بميزان حسناتنا يا رب
الحمد لله بعدد الحركات والسكون
واستغفر الله لى ولكم
1 التعليقات:
الشاورمة فراخ
إرسال تعليق