سويسرول مرسوم عليه خطييييييييييير
المقادير
مقادير السويسرول
4بيض
فانيليا
120جرام دقيق
100جرام سكر
مقادير الرسمة
بيضة
40جرام دقيق
30جرام زبدة
لون احمر لرسمة الفراولة
لون اخضر لرسمة العروق
ورق زبدة
الطريقة
نعجن بالكبة مقادير الرسمة الاول ونلون بالاحمر والاخضر عشان نرسم فراولة او كريز على ورق الزبدة
نضع عجينة الرسمة باكياس ونحضر ورق زبدة وندهنه
نرسم على ورق ابيض الرسمة المطلوبة ونضعها تحت ورق الزبدة ونرسم عليها بالعجينة كما بالشكل
هنا رسمة كريز ونضع الرسومات بالفريزر ساعة حتى تجمد شوية
نحضر خليط السويسرول ونصبه بحرص فوق الرسمة وندخلها الفرن 200درجة لمدة 12دقيقة او حتى تمام النضج
نقلبها شايفين الرسمة حلوة اذاى
نشيل ورق الزبدة بحرص
نتركها تبرد نكون حضرنا الكريم شانتية نعمله بعصير فراولة مركز يعطينا كريمة حمراء او نقطة لون احمر
ويقدم مع جارنيش بسيط للطبق وبالف هنا
ويقدم وبالف هنا تجربة تستحق تفكيرك وجربيها هتعجب الكل
يا ريت اشعر بتفاعلكم معى واذا شفتم موضوعى قيمونى واسمع كلماتكم ولكم منى كل التقدير والاحترام
المقادير
مقادير السويسرول
4بيض
فانيليا
120جرام دقيق
100جرام سكر
مقادير الرسمة
بيضة
40جرام دقيق
30جرام زبدة
لون احمر لرسمة الفراولة
لون اخضر لرسمة العروق
ورق زبدة
الطريقة
نعجن بالكبة مقادير الرسمة الاول ونلون بالاحمر والاخضر عشان نرسم فراولة او كريز على ورق الزبدة
نضع عجينة الرسمة باكياس ونحضر ورق زبدة وندهنه
نرسم على ورق ابيض الرسمة المطلوبة ونضعها تحت ورق الزبدة ونرسم عليها بالعجينة كما بالشكل
هنا رسمة كريز ونضع الرسومات بالفريزر ساعة حتى تجمد شوية
نحضر خليط السويسرول ونصبه بحرص فوق الرسمة وندخلها الفرن 200درجة لمدة 12دقيقة او حتى تمام النضج
نقلبها شايفين الرسمة حلوة اذاى
نشيل ورق الزبدة بحرص
نتركها تبرد نكون حضرنا الكريم شانتية نعمله بعصير فراولة مركز يعطينا كريمة حمراء او نقطة لون احمر
ويقدم مع جارنيش بسيط للطبق وبالف هنا
ويقدم وبالف هنا تجربة تستحق تفكيرك وجربيها هتعجب الكل
يا ريت اشعر بتفاعلكم معى واذا شفتم موضوعى قيمونى واسمع كلماتكم ولكم منى كل التقدير والاحترام
0 التعليقات:
إرسال تعليق