مخلل ليمون معصفر
المقادير
نصف كيلو ليمون
كوب عصير ليمون
2معلقة عصفر
2معلقة حبة البركة
شطة حمراء
زيت زيتون او ذرة
ماء لتكملة البرطمان
ربع كوب ملح
الطريقة
نغسل الليمون
ونشقه اربعة دون الوصول للنهاية
نسلق الليمون نصف سلقة
نحضر المكونات ونقلبها معا ونحشى الليمون كويس
نضع شوية من الحشوة بقاع البرطمان ونضع الليمون المعصفر حتى الانتهاء من الكمية
نصب عصير الليمون ونكمل البرطمان بالماء ونضع شوية زيت على الوجه
كل الليمون ال عصرناه نضعه على وجه البرطمان حماية لليمون
ونضع شوية زيت تانى
ونضع كيس ونحكم غطاء البرطمان جيدا عشان الهواء يخسره
ونتركه بدون فتح 20يوم نجده استوى وجاهز للاكل وبالف هنا
0 التعليقات:
إرسال تعليق