المقادير
عجينة البيف باسترى
كاستر
كريم شانتة
مانجوعدد 2حبة
للتلميع
جيلاتين او جيلى اناناس
الطريقة
نفرد عجينة البيف باسترى على رشة دقيق ونقطعها بالشكل دا
ونضعها فى قوالب التارت او بصينية الكب الكيك من الخلف بعد دهنها سمن ورشة دقيق وتدخل الفرن فى الرف الاوسط على درجة منخفضة حتى تستوى الفطائر ثم نشغل الشواية ليحمر من الجانب الاخر
وندخلها الفرن على ورقة زبدة او ورق الومنيوم مدهون سمن او زيت
نحضر الكاستر بالطريقة المعتادة
ونتركه يبرد ونضرب الكريم شانتية ونقلب الاتنين معا ونحشى الفطاير بحشوة الكاستر بالكريمة
ونقطع المانجو شرائح واشكال كما تحبى
وتجمل الفطائر بقطع المانجو وتلمع بجيلاتين
وندخلها الثلاجة ساعة او اتنين وتقدم
وهنا قالب فطيرة المانجو
لا تنسونا من دعواتكم
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم