ارز صيادية بالجمبرى
المقاديرجمبرى بقشرة
طماطم
بصل
ثوم
ملح وكمون وشطة اختيارى
ارز
الطريقة
هنشرحها مع الصور
نحضر الجمبرى
ننضف الجمبرى بشق ظهره واخراج السلسلة منه
ونغسله بالماء فقط ونضع باناء الطهى ونضيف عليه الطماطم والبصل والثوم والتوابل
وكدا استوى الجمبرى مبيخدش وقت كتير على النار وانا مزودة الماء عشان هعمل به الارز وكمان الشوربة
نحمر بصلة ونضيف عليها شوربة سلق الجمبرى ونعيرها حسب عدد اكواب الارز ولما تغلى والماء يغمق من البصل المحمر نصفيه عشان نحصل على ماء للارز نظيف تماما ولونه بنى يعمل احلى ارز صيادية
ونملح ونضيف الارز المغسول ونقلب ونغطى الارز حتى يستوى
ونغرف الارز ونجمله بوجدات الجمبرى ويقدم بالف هنا
4 التعليقات:
رووووووووووووووووووووووووعه انا بموووووووووووووووت فيه تسلم ايدك يا احلى شيفه
الله يكرمك يا رشا منحرمش منك يا جميل
ياعينى على اكل الاسكندرانيه مافيش احلى من كدة
الله عليكى تسلم ايدك غاليتى
إرسال تعليق