ارز بالبشاميل روعة
المقادير
ارز ابيض مستوى عادى
بشاميل
عصاج
بسلة وجزر مسلوقين
جبنة موتزاريلا وممكن الاستغناء عنها
قطعة زبدة
الطريقة
ندهن الصينية بالذبد ونضع قليل من البشاميل
ثم نضع نصف الارز ونساوية باليد
نضع العصاج المخلوط بالبسلة والجزر ونساوية جيدا
ثم نضع شوية بشاميل وجبنة موتزاريلا
ثم نضع باقى الارز
ونضيف باقى البشاميل
ثم نضع جبنة موتزاريلا على الوجه وقطع من الزبدة
وتخرج من الفرن بالشكل دا حلوة اوى جربوها
وشكلها من الداخل
ويقدم وبالف هنا
2 التعليقات:
رائع بجربه ان شاء الله
تسلم ايدك حجربها ربنا يكرمك
إرسال تعليق