المقادير
2علبة جيلى فراولة
2علبة جيلى مشمش
مقادير الكريمة
1كريم كراميل البودر فقط بدون العسل
نصف كوب كريم شانتية
2جبنة كيرى او معلقتين كريمة او قشطة
نصف كوب لبن
نصف كوب ماء بارد
ربع كوب سكر
الطريقة
نعمل القالب دا من بالليل عشان بتاخد وقت وتانى يوم تزوق وتقدم
نعمل جيلى الفراولة بكوب ونصف ماء فقط وليس اتنين
ونضعه بقالب بيركس ومعه اى فاكهة عندك انا حطيت قطع مشمش
وندخله الفريزر يجمد
نضرب الكريمة معا كل المقادير ونضع طبقة منها فوق جيلى الفراولة
وندخلها الفريزر تجمد
نضع فاكهة وضعت هنا عنب
نضع طبقة اخرى من جيلى المشمش المعد سابقا وتركناه يبرد تماما
ونضعها بالفريزر تجمد
ونضع كريمة وتجمد
صورة لشكل خطوط الجيلى بالكريمة
ثم جيلى فراولة بالخوخ وتجمد وكريمة وتجمد
ونتركها تجمد بالثلاجة او الفريزر وتقلب بطبق التقديم
وتجمل بوردات من الكريمة المعدة سابقا ونتركها بالثلاجة ساعة وتقدم
جربوها هتعجبكم
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم
واستغفر الله الذى لا اله الا هو الحى القيوم واتوب اليه
نعمل جيلى الفراولة بكوب ونصف ماء فقط وليس اتنين
ونضعه بقالب بيركس ومعه اى فاكهة عندك انا حطيت قطع مشمش
وندخله الفريزر يجمد
نضرب الكريمة معا كل المقادير ونضع طبقة منها فوق جيلى الفراولة
وندخلها الفريزر تجمد
نضع فاكهة وضعت هنا عنب
نضع طبقة اخرى من جيلى المشمش المعد سابقا وتركناه يبرد تماما
ونضعها بالفريزر تجمد
ونضع كريمة وتجمد
صورة لشكل خطوط الجيلى بالكريمة
ثم جيلى فراولة بالخوخ وتجمد وكريمة وتجمد
ونتركها تجمد بالثلاجة او الفريزر وتقلب بطبق التقديم
وتجمل بوردات من الكريمة المعدة سابقا ونتركها بالثلاجة ساعة وتقدم
جربوها هتعجبكم
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم
واستغفر الله الذى لا اله الا هو الحى القيوم واتوب اليه
0 التعليقات:
إرسال تعليق