سويسرول
المقادير
5بيضة
كوب دقيق
كوب سكر سنترفيش
ربع كوب نشا
فانيليا
م ك مبودر
ذرة ملح
3 م ك ماء
الطريقة نضرب البيض مع السكر ثم الماء والفانيليا ثم الدقيق المنخول مع النشا والمبودر والملح ويوضع
الخليط بصينية مدهونة وعليها ورقة زبدة وتدخل فرن ساخن على درجة حرارة 180درجة لمدة ربع ساعة
وهنا خرجت من الفرن توضع على فوطة مبلولة ومعصورة كويس وتلف سويسرول وتدخل الثلاجة ساعتين
وتخرج من الثلاجة وتفرد بحذر
ونضعها على ورقة الومنيوم مرشوشة بالسكر
وتدهن مربى
ثم كريم شانتية
وممكن نضع طبقة اخرى من كريم شانتىة الشيكولاتة حسب الرغبة
ونلف سويسرول بورقة الفويل وتدخل الثلاجة ساعة
ثم نزوقها بالكريم شانتية
ودا شكلها
سويسرول بالكريمة والمربى اتفضلم معانا بالف هنا
0 التعليقات:
إرسال تعليق