كانيلونى
صنف ايطالى
حلو اوى
المقادير
الكرب
2بيضة
كوب دقيق
كوب وربع لبن
فانيليا
عصير ليمون وزيت الاتنين بمعلقة واحدة
ذرة ملح
الحشو لحمة معصجة
خضار مسلوق وجبنة موتزاريلا
الجرنش صلصة لدهن الوجه وجبنة موتزاريلا
الطريقة
نضرب البيض والفانيليا ثم نضيفه للدقيق والملح ونقلب بمعلقة حتى تصير عجينة سائلة
يصفى بالمصفاة السلك ثم نضع الليمون والزيت بمعلقة واحدة الاثنين ونقلب
وبكدا نكون جاهزين لعمل وحدات الكرب
وهنا شكل العجينة السائلة
تقلى وحدات الكرب باخذ معلقة كبيرة كبشة ووضعها فى طاسة تيفال مسخنة على النار وفيها قطرات من الزيت
وتقلب على الجهة الاخرى
ثم ننزلها فى صينية فيها ورق مناديل المطبخ لامتصاص الزيت
وتحشى وحدات الكرب باللحم المعصج
وممكن تحشى بالبسلة وجزر وبطاطس وجبنة موتزاريلا ويتبل الكل ملح وفلفل
ترص وحدات الكانيلونى فى صينية الفرن ونجهز صلصة وجبنة موتزاريلا
ونمسح على وجه الكانيلونى بفرشاة بالصلصة المتبلة ملح وفلفل
ونرش الوجة بالموتزاريلا
وتدخل الفرن ليحمر وجهها فقط لان كل المكونات مستوية
وتخرج بالشكل دا
ويرص فى طبق التقديم بطريقة جميلة ويقدم بالف هنا
صنف ايطالى
حلو اوى
المقادير
الكرب
2بيضة
كوب دقيق
كوب وربع لبن
فانيليا
عصير ليمون وزيت الاتنين بمعلقة واحدة
ذرة ملح
الحشو لحمة معصجة
خضار مسلوق وجبنة موتزاريلا
الجرنش صلصة لدهن الوجه وجبنة موتزاريلا
الطريقة
نضرب البيض والفانيليا ثم نضيفه للدقيق والملح ونقلب بمعلقة حتى تصير عجينة سائلة
يصفى بالمصفاة السلك ثم نضع الليمون والزيت بمعلقة واحدة الاثنين ونقلب
وبكدا نكون جاهزين لعمل وحدات الكرب
وهنا شكل العجينة السائلة
تقلى وحدات الكرب باخذ معلقة كبيرة كبشة ووضعها فى طاسة تيفال مسخنة على النار وفيها قطرات من الزيت
وتقلب على الجهة الاخرى
ثم ننزلها فى صينية فيها ورق مناديل المطبخ لامتصاص الزيت
وتحشى وحدات الكرب باللحم المعصج
وممكن تحشى بالبسلة وجزر وبطاطس وجبنة موتزاريلا ويتبل الكل ملح وفلفل
ترص وحدات الكانيلونى فى صينية الفرن ونجهز صلصة وجبنة موتزاريلا
ونمسح على وجه الكانيلونى بفرشاة بالصلصة المتبلة ملح وفلفل
ونرش الوجة بالموتزاريلا
وتدخل الفرن ليحمر وجهها فقط لان كل المكونات مستوية
وتخرج بالشكل دا
ويرص فى طبق التقديم بطريقة جميلة ويقدم بالف هنا
2 التعليقات:
حلو اوي علشان من ايدك ..... تسلم ايدك
ربنا يخليك يا فريزة يا ست الكل
إرسال تعليق