التراميسو الايطالى
المقادير
بسكويت شاى
2علبة قشطة
علبة دريم ويب
جبنة ماسكربونى او اى جبنة كريمى بدون ملح
2م نسكافية
كاكاو
برش شيكولاتة
الطريقة
نخلط النسكافية مع 2كوب ماء ساخن ونبل البسكويت بالنسكافية بعد ما يبرد وممكن قهوة بدل النسكافية
ونحضر صينية بيركس او تيفال اى صينية ونغطيها بكيس البلاستيك ونرص البسكويت به
هنا كل المكونات النسافيه والكريمة والاحمر دا شربات كريز حبيت اغير واعمل بسكوتة حمرا والاخرى بالنسكافية بالشكل دا
انا طبعا وضعت البسكويت على وشه لاسفل عشان فىالنهاية لما اقلبه يكون وش البسكويت من فوق
نضع خليط الكريمة على البسكويت ونكرر العمليه دى حتى انتهاء حرفالصينية او ما يعادل اربع طوابق من البسكويت
دا شكل الطبقات بنلف عليها الكيس وندخل الصينية الثلاجة عددة ساعات اوبالفريزر ساعة
هنا طلعناه من الفريزر وشلنا الكيس من عليه وقلبناالصينية على طبق او صينية التقديم ويرش عليها الكاكاو انا فضلت يشوفوا شكلها
يقدم التراميسو بايطاليا بعد رش الكاكاو عليه بالشكل دا
الاحمر دا من شربات الكريز ودا الجديد ال انا ابتكرتة الوصفة معمولةبالبن او النسكافيه فقط
ويقدم بالهنا والشفا التراميسو الايطالى
0 التعليقات:
إرسال تعليق