رول الفراخ او سويسرول الفراخ
المقادير
فرخة مخليه من العظم
2كوب ارز
معلقة كركم
سمن او زبدة
خضار عبارة عن بسلة وجزر
خيط ابيض او مخصوص للاستعمال الاكل
بصلة
ملح وفلفل وبهارات وكمون وزنجبيل وبابريكا او حسب اختيارك بالتتبيل
ورق فويل
الطريقة
فى اناء الارز نضع الارز المغسول ومعه الماء والملح وفلفل والسمن او على النار نضع السمن اولا ثم الكركم يسخن قليلا ثم نضيف الماء وباقى المكونات وممكن نعمل ارز ابيض اناهذه المره عملته بارز بالكركم
ثم نضع الخضار يطيب على البخار فوق الارزومعه ملح وقطعة سمن او ممكن الاستغناء عن السمن او تسلقيه عادى بملح وفلفل
ثم نغسل الفرخة جيدا ونضعها بكيس وندقها من الجهتين مثل الاسكالوب
نحضر البصلة ونبشرها او نفرمها بالكبه
وهنا الملح كنت نسياه ونقلب الكل ونتبل بها الفرخة من الجهتين
نحضر كل مكوناتنا الفرخة على ورقة فويل وجاهزة بصينيةالفرن بها فويل ايضا والارز استوى وكذلك الخضار
ثم نضع كمية من الارز على الفرخة ثم الخضار
ثم نلف الفرخة رول على بعضها ونربط بالخيط ونلف الفويل عليها ونغلقها من الاجناب
ونضع ماء وملح وفلفل وورق لورى بصينية الفرن وندخلها الفرن على درجة حرارة 250من تحت لمدة ساعة بفرن الكهربا
ثم نقطع الورقة الفويل من فوق وندهن وش الرول بالصلصة وملح وفلفل وزيت زيتون ومعلقة كاتشب ونتركها تحت الشواية وتقدم
وتقدم بالف هنا
وتقطع شرائح وتقدم
منظرها من الداخل
المقادير
فرخة مخليه من العظم
2كوب ارز
معلقة كركم
سمن او زبدة
خضار عبارة عن بسلة وجزر
خيط ابيض او مخصوص للاستعمال الاكل
بصلة
ملح وفلفل وبهارات وكمون وزنجبيل وبابريكا او حسب اختيارك بالتتبيل
ورق فويل
الطريقة
فى اناء الارز نضع الارز المغسول ومعه الماء والملح وفلفل والسمن او على النار نضع السمن اولا ثم الكركم يسخن قليلا ثم نضيف الماء وباقى المكونات وممكن نعمل ارز ابيض اناهذه المره عملته بارز بالكركم
ثم نضع الخضار يطيب على البخار فوق الارزومعه ملح وقطعة سمن او ممكن الاستغناء عن السمن او تسلقيه عادى بملح وفلفل
ثم نغسل الفرخة جيدا ونضعها بكيس وندقها من الجهتين مثل الاسكالوب
نحضر البصلة ونبشرها او نفرمها بالكبه
وهنا الملح كنت نسياه ونقلب الكل ونتبل بها الفرخة من الجهتين
نحضر كل مكوناتنا الفرخة على ورقة فويل وجاهزة بصينيةالفرن بها فويل ايضا والارز استوى وكذلك الخضار
ثم نضع كمية من الارز على الفرخة ثم الخضار
ثم نلف الفرخة رول على بعضها ونربط بالخيط ونلف الفويل عليها ونغلقها من الاجناب
ونضع ماء وملح وفلفل وورق لورى بصينية الفرن وندخلها الفرن على درجة حرارة 250من تحت لمدة ساعة بفرن الكهربا
ثم نقطع الورقة الفويل من فوق وندهن وش الرول بالصلصة وملح وفلفل وزيت زيتون ومعلقة كاتشب ونتركها تحت الشواية وتقدم
وتقدم بالف هنا
وتقطع شرائح وتقدم
منظرها من الداخل
0 التعليقات:
إرسال تعليق