صينية سمك بالزيت والليمون
اى نوع سمك تفضلى هنا عندنا سمك بلطى
2حبة بطاطس
ليمون وكمون و ملح وشطة حسب الرغبة
طماطم وبصلة وخضرة وثوم
زيت
ننظف السمك ونغسله كويس ونضع عليه خل لحين تحضير الحشوة ونعمل به شقوق ثلاث ونتبل السمك من بره بالملح والكمون والليمون ونحشية من جوه بطماطم وبصل وخضرة الكل مقطع صغير وثوم مفروم وملح وكمون وشطة
وعليهم عصرة ليمون
ونرص السمك بصينية الفرن فيها ورق فويل ومدهونة بالزيت ونرص حول السمك البطاطس المتبلة بالملح والكمون والليمون والخضرة او بقدونس والثوم والزيت
ونعصر على كل الصينية ليمون ورشة زيت وتدخل الفرن من فوق وتحت وتقدم مع ارز احمر وطبق السلطة وبالف هنا ونشوف مع بعض الصور
ويقدم بالف هنا ريحته وطعمه جونان
المقادير
اى نوع سمك تفضلى هنا عندنا سمك بلطى
2حبة بطاطس
ليمون وكمون و ملح وشطة حسب الرغبة
طماطم وبصلة وخضرة وثوم
زيت
الطريقة
ننظف السمك ونغسله كويس ونضع عليه خل لحين تحضير الحشوة ونعمل به شقوق ثلاث ونتبل السمك من بره بالملح والكمون والليمون ونحشية من جوه بطماطم وبصل وخضرة الكل مقطع صغير وثوم مفروم وملح وكمون وشطة
وعليهم عصرة ليمون
ونرص السمك بصينية الفرن فيها ورق فويل ومدهونة بالزيت ونرص حول السمك البطاطس المتبلة بالملح والكمون والليمون والخضرة او بقدونس والثوم والزيت
ونعصر على كل الصينية ليمون ورشة زيت وتدخل الفرن من فوق وتحت وتقدم مع ارز احمر وطبق السلطة وبالف هنا ونشوف مع بعض الصور
ويقدم بالف هنا ريحته وطعمه جونان
2 التعليقات:
ايه الجمال والروعة دى تسلمى ياغالية
الله يكرمك اشكرك
إرسال تعليق