فتة بالخل والثوم
نقطع العيش صغير ونحمرة بالسمن كويس ونرصة بالطبق
ونعمل طشة الخل والثوم نحمر فصين ثوم ونضيف عليهم معلقة خل ثم الشوربة وتغلى غلوة ونطفى ونضفها على الفتة
ونضع شوية فلفل اسود عليها ثم نضع الارز الابيض عليها
ونعمل الصلصة ثوم مفروم فصين كفاية وننزل عليها بالصلصة ونتبلها ملح وفلفل وبهارات وزنجبيل بودر وكمون ونضيف نصف كوب ماء ونتركها تغلى غلوة ثم نطفى ونزين بها وش الطبق
ونجمل الطبق بخضار سوتية سوناه فوق حلة الارز
ويقدم مع اللحمة المحمرة وخضار سوتية وشوربة لسان عصفور
وبالف هنا
0 التعليقات:
إرسال تعليق