فتة كوارع بالخل والثوم
كوارع
ملح وفلفل وحبهان ولورى
بصلة وطماطماية
عيش للفتة
معلقتين خل
كيسين صلصة او كوب صلصة
3فصوص ثوم
ارز ابيض واصفر او حسب الرغبة
سمن
الطريقة
نحضر الكوارع تكون متنظفة ومتقطعة عند الجزار
نغسلها كويس ونضع اناء على النار نضع فيه ماء
ولما تغلى الماية ونضع البصلة والطماطم والملح والفلفل والحبهان واللورى
وونسقط الكوارع ونشيل الريم كلما ظهر ثم نغطى الاناء ونتركها حتى تستوى ونضيف ماء كلما احتاجت
بتاخد حوالى ساعة او اكتر حسب عمر الكوارع
ناخد بالنا عشان ميتلسوعش كدا ههههههههه
نحمر الكوارع في الفرن او في الطاسة على النار بالسمن وممكن تتاكل بدون تحمير حسب الرغبة
نضع شوربة على العيش المحمر ونتبلة بمللح وفلفل ومعلقة سمن ونقلب ونضع عليه الارز وكان عندى ارز ابيض واخر اصفر وجملت الطبق بهم ونزلت عليهم بصلصة الفتة وهى عبارة عن نحمر الثوم وننزل عليه بمعلقتين الخل يدى طعم وريحة جنان
ثم الصلصة ونتبل ونقلب وشوية شوربة عليهم صغننين ونطفى ونزين بهم الطبق
ونرص عليهم الكوارع ويقدم بالف هنا
طبعا متنسوش شوربة الكوارع بيوصفها الطبيب لتقوية العظام والركب ههههههههه وبالف هنا
كوارع
ملح وفلفل وحبهان ولورى
بصلة وطماطماية
عيش للفتة
معلقتين خل
كيسين صلصة او كوب صلصة
3فصوص ثوم
ارز ابيض واصفر او حسب الرغبة
سمن
الطريقة
نحضر الكوارع تكون متنظفة ومتقطعة عند الجزار
نغسلها كويس ونضع اناء على النار نضع فيه ماء
ولما تغلى الماية ونضع البصلة والطماطم والملح والفلفل والحبهان واللورى
وونسقط الكوارع ونشيل الريم كلما ظهر ثم نغطى الاناء ونتركها حتى تستوى ونضيف ماء كلما احتاجت
بتاخد حوالى ساعة او اكتر حسب عمر الكوارع
نحمر العيش في السمن
ناخد بالنا عشان ميتلسوعش كدا ههههههههه
نحمر الكوارع في الفرن او في الطاسة على النار بالسمن وممكن تتاكل بدون تحمير حسب الرغبة
نضع شوربة على العيش المحمر ونتبلة بمللح وفلفل ومعلقة سمن ونقلب ونضع عليه الارز وكان عندى ارز ابيض واخر اصفر وجملت الطبق بهم ونزلت عليهم بصلصة الفتة وهى عبارة عن نحمر الثوم وننزل عليه بمعلقتين الخل يدى طعم وريحة جنان
ثم الصلصة ونتبل ونقلب وشوية شوربة عليهم صغننين ونطفى ونزين بهم الطبق
ونرص عليهم الكوارع ويقدم بالف هنا
طبعا متنسوش شوربة الكوارع بيوصفها الطبيب لتقوية العظام والركب ههههههههه وبالف هنا
0 التعليقات:
إرسال تعليق