الأربعاء، 4 يوليو 2012

خرشوف بالبشاميل



خرشوف بالبشاميل


المقادير


 قاعدة الخرشوف والعدد حسب الرغبة
لحمة معصجة
بشاميل وهو معروف نفس عدد المعالق سمن و دقيق ويسقى باللبن او الشوربة واللبن ويتبل
جبنة موتزاريلا
ثوم مفروم 
وصلصة طماطم او عصير طماطم
ملح وفلفل
وبهارات وزنجبيل بورد



الطريقة 


نسلق الخرشوف فى ماء بملح 
نضع الخرشوف بقالب الفرن وتحشى الوحدات باللحمة المعصجة


ونعمل الصلصة
نشوح الثوم بقليل من السمن او الزيت ثم نضع عصير الطماطم ونتبلة ونتركه يتسبك 
ونضيف عليه القليل من الماء ونتركه يغلى مرة ونضيفة على الخرشوف المحشى



ونغطى كل واحدة خرشوف بصلصة البشاميل




 ونرش الوجه بالبهارات والجبنة الموتزاريلا وتدخل الفرن 


وتقدم بالف هنا



0 التعليقات:

إرسال تعليق

Share it :: إنشرها

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites