الأربعاء، 4 يوليو 2012

صدور فراخ تكا



المقادير


2ك صدور مخلية 

علبة زبادى


ملح وفلفل


كمون2م ص
 
زنجبيل بودر2


ثوم



2م خل

2م بابريكا


زعتر



كيس صلصة طماطم 





الطريقة


نخلط التتبيلة كلها بالخلاط وتصب على الفراخ وتخلط جيدا وتغطى

وتوضع بالثلاجة من بالليل او لمدة ساعتين




 نضعها على الشبك وحطينا ورق فويل على الصينية تحتها


ودخلتة الفرن وبتابعة وندهنة بالتتبيلة كل فترة  ولما احمر وجهه 


قلبته على الجهة الاخرى واحمرت هى الاخرى





ويقدم خطيرة الوصفة وجربوها



ويقدم مع تومية وبطاطس بالمايونيز وعيش بورى أوارز حسب الرغبة



وبالف هنا




استغفر الله العظيم من كل ذنب عظيم واتوب اليه

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Share it :: إنشرها

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites