الجمعة، 21 سبتمبر 2012

كفتة فراخ مشوية

كفتة فراخ مشوية
المقادير

2ك اوراك وصدور مخلية من الجلد والعظم
ربع كوب بقسماط ناعم (لو عملنا نصف كيلو وراك نضع عليهم 2معلقة بقسماط)
بصلة كبيرة مفرومة ناعم
ملح وفلفل وبهارات كباب او فراخ
نصف معلقة صغيرة زنجبيل بودر
معلقة صغيرة كمون

الطريقة 

نفرم الكل بالكبة ونصبعها على ايد معلقة خشب او على اسياخ خشبية 
ونرصها فى صينية الفرن او صاج الفرن بعد وضع ورق الومنيوم وندهنه زيت ونرص الكفتة 
ونضع معها قطع طرب ضانى بالصينية تعطى ريحة جميلة للشواء وندخلها الفرن للشوى



 تفرم فرم ناعم



 هنا وهى بالفرن



وتقدم بالف هنا 

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Share it :: إنشرها

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites