الخميس، 19 ديسمبر 2013

بسبوسة بالخوخ خطيييييييييييييييرة


المقادير
  • 2 كوب من السميد وملعقتان طعام من برش جوز الهند.
  • 3\4 كوب من السكر.
  • 1 ملعقة طعام من الباكينج باودر ممسوحة.
  • نصف كوب من الزبدة المذوبة .
  • 1 كوب من اللبن الزبادي وهنا استخدمت زبادى بالخوخ (زبادو)
  • القليل من الطحينة لدهن الصينية.
  • كمبوت خوخ للزينة.
مقدار السيرب او الشربات او القطر
  • كوبان من السكر.
  • كوبان من الماء، فانيلا.
  • ملعقة طعام من عصير الليمون.
  • ملعقة طعام من السمن البلدي.
  • عود قرفة اختيارى
الطريقة

نضع المكونات الجافة معا ونقلبها ثم نضيف باقى المقادير ونخلط
ونصبها بصينية الفرن المدهونة سمن ونضع قطرات من الطحينة بها نصب الخليط ونساوية



ونرص شرائح الخوخ وندخلها الفرن في الرف الوسط حتى تستوى من تحت نشغل الشواية حتى يحمر الوجة



نكون جهزنا السيرب نضع الماء والسكر واول ما يغلى نضيف القرفة والليمون والفانيليا ونوطى ونتركة 10ق
تسقى البسبوسة بالسيرب وهى ساخنة والسيرب ساخن


شكلها حلو

وطعمها احلى الزبادوا عامل شغل عالى اوى مين بيحب الاطراف المقرمش تقدم مع القشطة الطازة او بدون حسب الرغبة


قدمنا النهردة بسبوسة بشكل وطعم جديد بالخوخ وزبادوا الخوخ حلوة اوى جربوها هتعجبكم




 وتقدم بالف هنا
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم
 

2 التعليقات:

إرسال تعليق

Share it :: إنشرها

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites