الاثنين، 10 فبراير 2014

كفتة الفراخ الايطالى افتكاسة منى

 
كفتة الفراخ الايطالى  على طريقتى
عملت كفتة اللحم بالطريقة الايطالية وسمتها كفتة سوزان هانم حسب رغبة ابنائى وحبوها جدا فعملت نفس الطريقة بالفراخ حلوة اوى
المقادير
1كيلو فراخ خالية من الجلد والعظم انا جبت صدور وحسب رغبتك صدور او وراك
كوب بقسماط ناعم
بطاطساية كبيرة
بصلة
3بيض
بقدونس
4فصوص ثوم
ملح وفلفل
بهارات
زنجبيل بودر
عصرة ليمونة
 
الطريقة
 

نفرم البصل والثوم والبقدونس معا بالكبة ثم نضيف الفراخ  وعصرة الليمون والملح والتوابل ونضرب ثم البقسماط ونعم الخليط


نبشر البطاطس بالمبشرة ونضيفها للخليط ونفلبه باليد


نضيف البيض واحدة واحدة ونخلط ونسيت اصور الخطوة دى

نصبع الكفتة مع بل ايدينا بالزيت وممكن نعملها كور حسب رعبتك


ندخلها الثلاجة نصف ساعة او ممكن حفظها بالفريزر مع وضع بلاستك بين طبقات الكفتة حتى لا تلتصق ونحفظها لحين استعمالها
وتقلى في زيت غزير ساخن ثم نهدى النار بتنفش وتكون هشة

شوفوا شكلها حلو وريحتها جميلة اوى ومحببة للكل


تقدم مع بطاطس بيورية او ساندوتشات او مع ارز بسماتى اصفر بالكركم


اتمنى تكون وصفتنا اليوم عجبتكم

 
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم
ارجو الدعاء لى بالشفاء وان يحقق الله لى ما اتمنى واياكم يا رب

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Share it :: إنشرها

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites