الأربعاء، 19 فبراير 2014

رموش الست

 
المقادير
نصف كوب زبدة
2معلقة كبيرة سكر بودرة

بيضة فانيليا
1.5 كوب دقيق
نصف كوب سميد
3معلقة كبيرة جوز هند
ربع معلقة صغيرة مبودر
لدهان الوجه
بيضة وفانيليا
نصف ليمونة
ربع معلقة نسكافيه
الطريقة
نخلط المكونات كلها معا بالعجان او باليد او الكبه
 

نكور كور صغيرة ونرصها على ورق زبدة مدهونة خفيف زيت


نبصمها بالشوكة

نحضر بيض ومعلقة لبن وفانيليا والنسكافيه وندهن  وندخلها الفرن في الرف الوسط على رجة حرارة متوسطة من تحت وفوق



نحضر الشربات كوب ونصف  سكر مع كوب ماء ولما يغلى نضيف عصير نصف ليمونة  وفانيليا

 
 
 نبل رموش الست بالشربات وتقدم

تجمل بجوز الهند او فسدق مفروم ناعم او كريز ويقدم بالف هنا


0 التعليقات:

إرسال تعليق

Share it :: إنشرها

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites