الأربعاء، 14 ديسمبر 2011

شاورمة الفراخ وارز بالكارى

مقادير شاورمة الفراخ


بصل وفلفل الوان وطماطم والكل يقطع جوليانو جوانح يعنى
ملح وفلفل وبهارات وجنزبيل وجوزة الطيب وشمر وثوم وصويا صوص او خل حسب المتوفر وينقع من الليل فى الخلطة دى او ساعة


 
طريقة سريعة لو مستعجلة شوحى البصل مع الجنزبيل البودر وانزلى بالفراخ المقطعة جوليانو ونقلب لحد ما تشرب مائها 
 
 
تبلى بالملح والفلفل والبهارات وجوزة الطيب  والشمر والصويا صوص والثوم المفروم ونقلب ثم ضيفى الفلفل الالوان والطماطم ولو حبه فلفل اخضر حامى ويقلب وشمى الريحة جنانونقلب  ونتركة حتى يستوى ويشرب ماؤة
 
 
ويقدم شاورمة فراخ مع الارز بالكارى وشوربة كريمة وبالف هنا
 
ايه رايكم اتفضلم معانا



2 التعليقات:

تسلم ايدك الحلو يصنع كل حلو

شكرا سماح ربنا يكرمك منورة هنا وهناك يا حبيبتى

إرسال تعليق

Share it :: إنشرها

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites