الثلاثاء، 9 أكتوبر 2012

طبق فشة اسكندرانى


طبق فشة روعة

المقادير

كيلو فشة
فلفل اخضر بارد وحامى حسب الرغبة
ثوم مفروم
ملح وفلفل اسمر


الطريقة

نغسل الفشة ونقطعها قطع متوسطة الحجم  ليست بالصغيرة ولا الكبيرة
ونضعها فى اناء على النار وعليها الفلفل الاخضر الجوليان والثوم المفروم وملح وفلفل اسمر
وماء حتى تستوى لو احتاجت ماء نعطيها حتى تستوى تمام وتشرب كل مائها
نضع معلقتين تلاتة سمن ونشوحها شوية تاخد طعم السمن ونطفى وتقدم مع العيش او ارز ابيض
وبالف هنا طعمها جميل مثل الكبدة الاسكندرانى بالظبط
الحمد لله كما يليق بجلالك والحمد لله حتى ترضى
 اللهم احسن ختامنا يا رب

Share it :: إنشرها

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites