الاثنين، 8 أكتوبر 2012

فطائر المانجو

 
فطائر المانجو

المقادير

عجينة البيف باسترى
كاستر
كريم شانتة
مانجوعدد 2حبة
للتلميع
جيلاتين او جيلى اناناس


الطريقة
نفرد عجينة البيف باسترى على رشة دقيق ونقطعها بالشكل دا
ونضعها فى قوالب التارت او بصينية الكب الكيك من الخلف بعد دهنها سمن ورشة دقيق وتدخل الفرن فى الرف الاوسط على درجة منخفضة حتى تستوى الفطائر ثم نشغل الشواية ليحمر من الجانب الاخر


وندخلها الفرن على ورقة زبدة او ورق الومنيوم مدهون سمن او زيت


نحضر الكاستر بالطريقة المعتادة
ونتركه يبرد ونضرب الكريم شانتية ونقلب الاتنين معا ونحشى  الفطاير بحشوة الكاستر بالكريمة
ونقطع المانجو شرائح واشكال كما تحبى


وتجمل الفطائر بقطع المانجو وتلمع بجيلاتين
وندخلها الثلاجة ساعة او اتنين وتقدم


وهنا قالب فطيرة المانجو
                                           لا تنسونا من دعواتكم
                                  سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم

Share it :: إنشرها

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites