الثلاثاء، 3 سبتمبر 2013

كبدة مشوية بالردة خطييييييييييييييييرة

المقادير
نصف كيلو كبدة شرائح
ملح وفلفل

زنجبيل بودر
شطة حسب الرغبة
2فص ثوم كبير
معلقتين صويا صوص
بهارات
ردة
زيت زيتون

الطريقة

نغسل الكبدة ونتبلها بكل التوابل والثوم والصويا صوص ونتركها في التتبيلة ساعة بالثلاجة او اكثر


نضع الجريل على النار ونمسحها بفرشاة بزيت الزيتون ونشوى الكبدة بعد غمسها بالردة من الجانبين جيدا



طعمها خطير جدا لازم تجربوها
الحمد لله
اللهم اجعله بميزان حسناتى يا رب
اتمنى الوصفة تنال اعجابكم



0 التعليقات:

إرسال تعليق

Share it :: إنشرها

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites