الخميس، 5 سبتمبر 2013

خبز التورتيلا للشاورمة

المقادير
3كوب دقيق
نصف معلقة بيكنج بودر

معلقة صغيرة ملح
معلقة صغيرة سكر
3معلقة زيت عباد الشمس او زبدة
ماء دافئ للعجن

الطريقة

نقلب المكونات الجافة معا
نضيف الزيت والماء حسب العجن وبالعجان او نعجن باليد لمدة 10 دقائق
نكور العجين كور صغيرة ونتركها ترتاح مدة نصف ساعة



ونبدأ بالفرد بالمبينة او النشابة اى اداة فرد عندك


بالشكل دا


ويخبز على الصاج او اى صينية  فوق البوتجاز بالشكل دا

 شكله حلو اوى ايه رايكم


ويقلب باى معلقة مقصوصة عندك على الجانب الاخر


نكون حضرنا الشاورمة فراخ او لحمة هنا كنت عاملة شاورمة فراخ وعملت فتة شاورمة الفراخ وهتلاقوا الطريقة بالموقع
ونعمل تومية ونبدا حشو سندوتشات الشاورمة


نضع معلقة تومية

ثم نضع شاورمة الفراخ

ونلف وممكن نبصم الساندوتش على الصاج او الجريل بعد دهنه بالزيت ونبصم الساندوتش من الجانبين اى ياخد لون جميل على النار ويقدم بالف هنا

ساندوتشات الشاورمة بعيش التورتيلا الجميل بالف هنا


اتمنى وصفتنا اليوم تكون نالت اعجابكم ولا تنسونى من دعواتكم
اللهم اوجرنا من النار يا رب العالمين واجعله بميزان حسناتنا يا رب
الحمد لله بعدد الحركات والسكون
واستغفر الله لى ولكم

1 التعليقات:

إرسال تعليق

Share it :: إنشرها

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites