الاثنين، 27 فبراير 2012

فراخ بانية

فراخ بانية مع شوربة فراخ بالكريمة

اولا فراخ بانية

المقادير

كيلو فراخ بانية

2بيضة

ثلاث ارباع كوب لبن

ملح وفلفل وبهارات 

بصلة مبشورة



الطريقة

نبشر البصلة ونضع كل المكونات مع بعض ونتبل فيها شرائح الفراخ البانية لمدة ساعة وتغطى بالبلاستيك


 نضع كوب بقسماط ناعم ومعه خمس معالق دقيق ونقلب ونتبل فيه قطع الفراخ وتقلى بالزيت


 هنا الوحدات جاهزة على القلى


 تقلى ونضعها على مناديل المطبخ لامتصاص الزيت

 
  وتقدم مع ارز بالكركم او ابيض ذى ماتفضلى ومعها شوربة فراخ بالكريمة وبالف هنا







0 التعليقات:

إرسال تعليق

Share it :: إنشرها

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites