الثلاثاء، 28 فبراير 2012

تشيز كيك


تشيز كيك

المقادير

بسكويت شاى

3صوابع زبدة 

مقدار الحشوة

300جم جبنة كيرى سائلة او جبن كريمى بدون ملح
نصف كوب لبن
نصف كوب سكر
علبة كريمة صغيرة 
نصف كوب كريم شانتة بودر او 2كيس دريم ويب
2علبة جيلى صغيرة اناناس
فاكهة وعندنا اليوم موز


الطريقة



 نفرم البسكويت بالكبة ونضيف عليه الزبدة بعد تسيحها وتكون باردة مش سخنة ونضرب



 وبيكون بالشكل دا


 نضع البسكويت بصينية التشيز كيك او اى صينية صغيرة ونضع بها كيس حرارى بيكون سهل اخراجها فى النهاية
ونساوى البسكويت بالصينية وندخلها الفرن لمدة 10ق فقط


ونحضر الحشوة ونضرب الجبن مع الكريمة واللبن والسكر والكريم شانتية وممكن بشر ليمون ونذوب كيس واحد جيلى فى قليل من الماء ونضيفه للخليط ونضرب





 والصينية خرجت من الفرن ونتركها تبرد تماما



 ثم نضيف عليها الكريمة وندخلها الثلاجة ساعتين تلاتة حتى تجمد هذه الطبقة


ثم نقطع عليها موز او فراولة



 ونجهز الجيلى بكوب واحد من الماء المغلى ونضيف الجيلى ونقلب ونطفى ونتركها تبرد تماما ثم نضيفها على تشيز كيك وندخلها الثلاجة مرة اخرى لمدة ساعة وتقدم




وهنا لما جمدت تمام وتقدم



 ويقدم بالف هنا




0 التعليقات:

إرسال تعليق

Share it :: إنشرها

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites