الأربعاء، 29 فبراير 2012

فتة بالخل والثوم


فتة بالخل والثوم
 نقطع العيش صغير ونحمرة بالسمن كويس ونرصة بالطبق
ونعمل طشة الخل والثوم نحمر فصين ثوم ونضيف عليهم معلقة خل ثم الشوربة وتغلى غلوة ونطفى ونضفها على الفتة


 
 ونضع شوية فلفل اسود عليها ثم نضع الارز الابيض عليها




 ونعمل الصلصة ثوم مفروم فصين كفاية وننزل عليها بالصلصة ونتبلها ملح وفلفل وبهارات وزنجبيل بودر وكمون ونضيف نصف كوب ماء ونتركها تغلى غلوة ثم نطفى ونزين بها وش الطبق



ونجمل الطبق بخضار سوتية سوناه فوق حلة الارز 



 ويقدم مع اللحمة المحمرة وخضار سوتية وشوربة لسان عصفور


وبالف هنا

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Share it :: إنشرها

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites