الاثنين، 27 فبراير 2012

شوربة فراخ بالكريمة

شوربة فراخ بالكريمة

المقادير

 صدور فراخ مخلية حوالى 2 او شرائح بانية 

بصلة و4فصوص ثوم كبار


كسبرة خضراء

 2معلقة دقيق


ملح وفلفل وزنجبيل بودر بهارات

 مكعب 2مرقة دجاج او الاستغناء عنها بشوربة فراخ

كوب لبن وعلبه كريمة


الطريقة

تقطع البصلة صغير وتشوح بالسمن ثم نضع عليها الفراخ المقطعة مربعات صغيرة
ونقلب حتى تجف من مائها ونضيف الثوم المفروم ثم نضيف اللبن والكريمة والماء ومكعبات الدجاج او الشوربة
ونقلب ونتبل الكل ونتركها تغلى ثم نضيف الكسبرة الخضراء ونقلب ونتركها تغلى خمس دقائق تانى ونطفى عليها وتقدم
واترككم مع الصور



 نشوح البصل على النار بمعلقة سمن



 ونقطع الفراخ مربعات صغيرة



ونضيفها على البصل ونقلب ونضيف الثوم المفروم



 نعمل حفرة بالمنتصف ونضيف الدقيق ونقلب



 ممكن نضيف معلقة سمن اخرى لو كانت المقادير جافة معانا



 ثم نضيف اللبن



 ونضيف الكريمة



 ومرقة الدجاج



 ونتبلها جيدا ونضيف الكسبرة الخضراء ونقلب ونتركها تغلى على الناروتقدم شوربة فراخ بالكريمة حلوة اوى جربوها




 

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Share it :: إنشرها

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites