الثلاثاء، 19 يونيو 2012

نجرسكو



نجرسكو


المقادير


مكرونة اسباجيتى
فرخة مسلوقة
بسلة مسلوقة
بشاميل 
جبنة موتزاريلا
بصلة  و3فصوص ثوم ناعم
سمن
ملح وفلفل وزنجبيل بودر وبهارات وجوزة الطيب المقادير حسب الرغبة





الطريقة


نقطع البصل صغير ويشوح بالسمن مع الثوم ونضيف  الفراخ بدون جلد او عظم ومقطعة نسايل
نسلق المكرونة ونحضر صينية الفرن وندهنها بالسمن ونضع قليل من البشاميل بها 



ونضيف المكرونة



ثم الفراخ



نضيف البسلة



ونضيف جبنة شيدر وممكن الاستغناء عنها ولكنها بتعطى طعم جيد




ثم نضيف باقى مقدار المكرونة ونضيف عليها البشاميل




ونضيف الجبنة الموتزاريلا على الوجه


وندخلها الفرن وتقدم بالف هنا 



وتقبلوا تحياتى
                       
                             سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Share it :: إنشرها

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites