الاثنين، 25 يونيو 2012

فاهيتا اللحم

فاهيتا اللحم


المقادير


كيلو لحمة حمراءفلية
2طماطم
2بصلة
فلفل اخضر والوان
ملح وفلفل
ربع معلقة من كل من  كمون وزنجبيل بودر وشمر وكركم وقرفة
شطة حسب الرغبة
حبهان وورق لورى
زيت زيتون
ربع كوب خل
نصف كوب صلصة طماطم
معلقة دقيق او نشا






الطريقة


نضع زيت الزيتون فى طاسة سخنة ونشوح اللحمة المقطعة جوليان ومتبلة بكل التوابل




 ونقلب اللحمة جيدا ونتركها حتى تشرب مائها




نشوح البصل فى نفس الطاسة مع اضافة زيت الزيتون




مع اضافة الفلفل




 ونقلب ونتبل البصل بكل التوابل ايضا ونضيف اللحمة




ثم نضيف الطماطم المقطعة جوليان وربع كوب الخل




 ونضيف نصف كوب الصلصة




 ونقلب الجميع جيدا




اذا كانت اللحمة بتلو بتكون كدا استوت وتمام وجاهزة للاكل
اما لو كانت شمبرى بنضعها بصينية الفرن ونغطيها بورق الفويل
  ونعمل بها ست فتحات لخروج الهواء وندخلها الفرن نصف ساعة




وتقدم بخبز الصاج وهو الرقاق بالمصرى مع مايونيز 




بالطريقة دى




سندوتشات روعة






او مع ارز بالخلطة وشوربة لسان عصفور مغربى  كما تفضلى 


                                                                       
                                              وبالف هنا 
                               سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم



0 التعليقات:

إرسال تعليق

Share it :: إنشرها

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites