الثلاثاء، 19 يونيو 2012

طاجن سبيط وجمبرى

طاجن سبيط وجمبرى


المقادير


كيلو سبيط او كالمارى
طماطم مقطعة مكعبات
فلفل الوان جوليان
بقدونس وكرافس 
بصلة مفروم وثوم ناعم
ملح وكمون وزنجبيل بودر وشطة  وفلفل اسود
كوب صلصة طماطم



الطريقة


نشوح البصل بالزيت ثم نضيف الكلمارى المقطع جوليان ونقلب




نضيف الطماطم




 الفلفل الاخضر او الالوان والبقدونس والكرافس




ونضيف الجمبرى والثوم ونتبل ونقلب 


ونقلب الكل 




ونضيف الصلصة




 ونقلب ونضيف كوب ماء ونتركه يغلى غلوة ونطفى ونغرفة بالطواجن ويخل الفرن يكمل سوا وياخد لون 





 ويقدم مع وجبه سمك او ارز كبسة الجمبرى وشوربة جمبرى وسلطة الجرجير



ويقدم بالف هنا 
                         سبحان الله والحمد لله ولا اله الا الله والله اكبر ولا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Share it :: إنشرها

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites