الاثنين، 25 يونيو 2012

تورتة الايس كريم

تورتة الايس كريم


المقادير


علبة ايس كريم مانجو


علبة ايس كريم فراولة


علبة ايس كريم شيكولاتة


بسكويت هوهولوز او اى سويسرول


نصف كوب كريم شانتية لكل علبة ايس كريم ونذود لها ربع كوب لبن


فاكهة مانجو عنب المتوفر



الطريقة
نضرب ايس كريم مانجو كما مدون على العلبة او بالطريقة التى تريحك للايس كريم انا قلت المرة دى اسهل بالعلب الجاهزة ونضيف معها نصف كوب كريم شانتية بودر واللبن ونضرب ونضع كيس بقالب بيركس ونرص فيه وحدات السويسرول




نضيف الايس كريم مانجو




نضيف قطع من المانجو




نضيف ايس كريم فراولة او دا موس الفراولة عندى بودرة من عند 

الحلوانى اخدت كوب وعلية نصف كوب كريم شانتية بودر وكوب لبن 

بارد واضرب لو كانت تقيلة شوية بضيف شوية لبن كمان حتى تكون 

متماسكة ومش خفيفة اوى ولا تقيلة جدا




ونضيف عنب او فراولة




 ثم نضيف ايس كريم شيكولاتة ونساوى الوجه الاخير




 ونغلق الكيس جيدا من فوق وندخله الفريزر اربع ساعات او حتى يجمد 




ويقدم ويجمل بوحدات من الايس كريم والشيكولاتة ووردات من
 الكريم  شانتية مع كريمة الكريم كراميل وطريقتها مذكورة 
من قبل وتقدم وبالف هنا




ودا شكلها من الداخل 




         سبحان الله والحمد لله ولا اله الا الله والله اكبر ولا حول ولا قوة الا بالله

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Share it :: إنشرها

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites