الخميس، 1 نوفمبر 2012

كفتة البيض الاسكتلندى

كفتة البيض الاسكتلندى

المقادير

نصف كيلو لحمة مفرومة
نصف كوب بقسماط
بصلة 
ملح وفلفل وبهارات وزنجبيل بودر 
ممكن اضافة بقدونس او جزر مبشور حسب الرغبة
بيض مسلوق حوالى 4 او 5

الطريقة

نضرب المكونات معا بالكبة
ونفردها على ورق الومنيوم 



نضع البيض



ونلف الفويل



نضعه بقالب تيفال او صينية فرن عادى وبها ماء وندخلها الفرن ونشغل النار فوق وتحت لمدة نصف ساعة 



وتقدم لما تبرد شوية نقطعها حلقات وتقدم بالف هنا كان معها كفتة حسن باشا 



Share it :: إنشرها

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites