الأحد، 15 أبريل 2012

صدور رومى تندورى هندى



رومى على الطريقة الهندية
تندورى هندى
المقادير
كيلو صدور رومى (المقادير على اساس الكيلو وممكن تستخدمى الاوراك كما تفضلى )
كوب زبادى
1معلقة كبيرة كركم
1معلقة كبيرةفلفل احمر ( وممكن بابريكا )
1معلقة كبيرة كزبرة
2معلقة كبيرة زيت زيتون
نصف معلقة صغيرة قرنفل مطحون
نصف معلقة صغيرة زنجبيل بودر
نصف معلقة كبيرة كمون
ملح وفلفل اسود
عصير ليمون وثوم مفروم



الطريقة
هنا حوالى 2كيلو صدور رومى فانا مضاعفة الكمية



نخلط المكونات معا بالكبة او الخلاط حتى تصير ناعمة ونضعها بصينية الفرن




نضيف عليها صدور الرومى بعد غسيلها وتنظيفها جيدا 



ونقلبها جيدا بالخليط



وندخلها الفرن ونقلبها كل فترة ربع ساعة مثلا من فوق لتحت ونتركها بالفرن حتى تستوى تماما



هنا التندورى استوى تماما والريحة جميلة بالهند يؤكل التندورى مع عيش نان الهندى




 اما انا فعملته مع ارز مبهر
الطعم جنان لازم تجربوه روعة روعة
ويقدم مع بطاطس شيبس وبطاطس شيبس بالبقدونس 



ومعاه صينية بطاطس بالخل والثوم 




وبالف هنا جربوه وادعولى لا تنسونى من دعواتكم
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم 

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Share it :: إنشرها

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites