الأحد، 22 أبريل 2012

بطاطس شيبس بالبقدونس



بطاطس شيبس بالبقدونس


المقادير


بطاطس مقطعة شيبس
بقدونس
ملح 
زيت للقلى



الطريقة


نضع البطاطس المقطعة  دوائر رفيعة شيبس فى ماء بملح ثم ترفع من الماء 




نضع ورقة بقدونس على البطاطس بالشكل دا



ثم نضع عليها واحدة اخرى من البطاطس ونلصقها جيدا ببعض حتى نفرغ الهوا من الداخل وحتى لا تنفصل وهى تقلى بالزيت



وتقلى بالزيت من الجانبين ونخرجها على منديل المطبخ لامتصاص الزيت



ويقدم مع وجبتنا وكانت صدور الرومى تندورى هندى 




  شيبس بالبقدونس وشيبس عادى مع وجبتنا النهردة



وبالف هنا



0 التعليقات:

إرسال تعليق

Share it :: إنشرها

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites