الاثنين، 31 ديسمبر 2012

جمبرى

جمبرى

المقادير

1كيلو جمبرى
2بصلة كبيرة
2طماطم  كبيرة او 3وسط

4فصوص ثوم كبيرة
ملح وكمون
شطة حسب الرغبة



الطريقة

نغسل الجمبرى ونشق ظهره ونطلع كيس الرمل ونجهز البصل والطماطم جوليان ونفرم الثوم


في اناء على النار نضع زيت ذرة ونضع البصل يتشوح قليلا


نضع الجمبرى ونقلب حتى يتغير لونه
 نضيف الطماطم والثوم ونتبل


 نتركها من خمس الى عشر دقائق ونطفى


ويقدم الجمبرى مع ارز صيادية وسلطات مثل سلطة الفتوش وسلطة طحينة ومش وبابا غنوج وسلطة خضراء
والكل مشروح  في قسم السلطات

ويقدم وبالف هنا

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Share it :: إنشرها

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites