السبت، 4 مايو 2013

البيتفور

بيتفور
المقادير
نصف كيلو زبدة
200جم سكر بودرة(كوب)
3الى4بيضة حسب الحجم
فانيليا

650جم دقيق 4.5كوب
2معلقة كاكاو


الطريقة
نضرب السكر مع الذبدة كويس
نضيف البيض واحدة واحدة
والفانيليا ثم نضيف الدقيق واحدة واحدة وكله بالعجان
لحد ما نحصل على عجينة متماسكة وطريه ومش بتلزق باليد لو احتاجت رشة دقيق اديها ومتكتريش
وضعيها بالثلاجة نصف ساعة واشتغل بها على طول بعد ذلك
نشكل البيتفور بالبلبلة وكيس الحلوانى
ممكن ناخد نصف الكمية ونلونها بالكاكاو

او بمكنة البيتفور ونعمل اشكال وممكن نضيف الوان طعام على جزء كما بالشكل









ونخبز في فرن هادى 180درجة ولما يبرد يزوق بالمربى ثم بجوز هند
او شيكولاتة سايحة بيضا او غامقة او شيكولاتة فارمسيلى غامقة او الوان او سودانى مفروم  او اى مكسرات
 
 



لا تنسونا من دعواتكم





 

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Share it :: إنشرها

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites