الاثنين، 4 مارس 2013

تورتة العروسة

تورتة العروسة
المقادير
اتنين اسبونج
المقدار لاسبونج واحد ويضاعف لعمل اتنين
1كوب سكر
1.5كوب دقيق
5بيضة

م.ص مبودر
م.ك محسن جيل
ربع كوب ماء

الطريقة

نضرب السكر بالبيض والفانيليا والمحسن
وبعد شوية نضيف شوية دقيق ونضرب حتى يكون خليط ابيض او فاتح نضيف خليط المكونات الجافة معا الدقيق والباقى بالتناوب مع الماء يعنى شوية دقيق وشوية ماء حتى الانتهاء من الكمية
تكفى لصينية مقاس 22
وعملت المقدار مرتين مع بعض عشان صينية صغيرة وحلة صغيرة والاتنين مقاس واحد عشان تكون فستان العروس


هنا لما خرجت من الفرن

نقطع الكيك نصفين ونسقية بسيرب او انا سقيته بشراب الكمبوت ونضع كريم شانتية وممكن قطع الكمبوت ثم نضع الكل فوق بعضة لصنيتين الكيك بينهم طبقات من الكريم شانتيه ونجلس الكل بالكريم شانتية
نلون جزء من عجينة السكر باللون الاحمر خفيف عشان نحصل على اللون الروز ونفرده بالمردانه وبكدا نكون جهزنا الجيب



ونعمل وردات بيضاء ونلزقها بقليل من الكريم شانتية
ونضع حبات لولى






نعمل وردات من اللون الابيض والروز




نجمل بهم الطبق وتقدم في حفلات اعياد الميلاد للبنوتات الصغيرين


هنا صورة لضهر الفستان



وتقدم بالف هنا
لا تنسونا من دعواتكم اذا عجبتكم
اتمنى اجد تعليقاتكم على الموضوع
سبحان الله وبحمده
 

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Share it :: إنشرها

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites