الأربعاء، 2 يناير 2013

سمك فيلية مقلى

سمك فيلية مقلى

المقادير

سمك فيليه اى نوع حسب الرغبة
ثوم
خل
ليمون

ملح وكمون وشطة حسب الرغبة
دقيق وبقسماط
زيت للقلى

الطريقة

نشطف السمك الفيلة ويجفف ويتبل بالخل والليمون وعند القلى يجفف بمنديل
ونحضر طبق به دقيق ومعلقتين بقسماط وثوم بودر ملح وكمون وشطة ونقلبه جيدا ونبل به السمك
جيدا من الجانبين ويقلى بزيت غزير ساخن ونهدى النار ويخرج على طبق به ورق مناديل لامتصاص الزيت




ويفضل ان يقلى عند الاكل مباشرة ليحافظ على طعمه المقرمش الجميل
ويقدم بالف هنا
 

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Share it :: إنشرها

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites